April 14, 2024

Magazinul „Lumea lui Andrei” este astăzi gazda Picturii pe Față cu Cristina Kaminski

Sambata, 16 septembrie, la „Lumea lui Andrei” vino si ia cu tine întreaga familie. Bucurați-vă de transformarea fețelor în opere de artă!

Fie că vrei să fii un supererou, un animal adorabil sau să strălucești într-un mod unic, avem tot ce îți dorești. Fiecare detaliu va fi realizat cu migală și pasiune.

Detalii eveniment AICI.

🎨 Te invităm să ni te alături într-o zi plină de culoare și distracție la evenimentul nostru special de pictură pe față, care va avea loc pe data de 16 septembrie, între orele 12:00 și 18:00. Locația evenimentului este magazinul „Lumea lui Andrei”.

🌟 Pentru că ne dorim să împărtășim bucuria artei cu toți copiii, oferim o oportunitate specială pentru primii 10 clienți.

Aceștia vor primi un tichet gratuit pentru a se bucura de pictura pe față!

Pentru ceilalți entuziaști, costul participării/ picturii este de doar 35 RON.

Pentru mai multe modele, vă recomand să intrați pe pagina Cristinei.

Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună momente minunate de creativitate și zâmbete. Haideți să explorăm împreună lumea culorilor și să creăm amintiri frumoase!

Pentru mai multe informații și rezervări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0757266827 sau prin e-mail la adresa lumealuiandrei19@gmail.com.

Vă așteptăm cu brațele deschise să ne bucurăm de o zi plină de artă și voie bună!

Echipa „Lumea lui Andrei” –  cel mai nou magazin cu articole pentru copii, bebeluși si mămici s-a deschis ieri, pe strada Tineretului nr. 58, din Dudu, judetul Ilfov