July 15, 2024
Hodor, despre Țiriac Foundation Trophy. Țiriac, prezent la finala de dublu și semifinalele de simplu

Hodor, despre Țiriac Foundation Trophy. Țiriac, prezent la finala de dublu și semifinalele de simplu

Cosmin Hodor apreciază că turneul Țiriac Foundation Trophy reprezintă o motivație pentru cei care se apucă de tenis, pentru că pot vedea la lucru jucătoarele mari.

“Cea de a doua ediție a Țiriac Foundation Trophy este un turneu foarte bun pentru jucătoarele din România, care alocă 160 de puncta WTA câștigătoarei.  Pe tabloul principal avem cele mai bune jucătoare de la noi.

Ne bucurăm că lumea vine la turneu. Fiecare partener care se asociază cu acest turenu are un beneficiu de imagine. În primul rând construiești un lucru durabil în țară dând posibilitatea jucătoarelor din România să activeze.

În al doilea rând ești văzut atât de spectator, cât și la telespectatori. E foarte important pentru jucătoarele din România că este organizat în țară.

Este o motivație pentru cei care se apucă de tenis, pentru că au posibilitatea să vadă la lucru jucătoarele mari, Directorul Turneului Țiriac Foundation Trophy”.

Ion Țiriac a fost prezent la finala de dublu a competiției dintre perechea din Italia, Angelica Moratelli/Camilla Rosatello și cuplul Valentini Grammatikopoulou (Grecia)/ Anna Siskova (Cehia).

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 57 de puncte WTA, iar în semifinale joacă împotriva australiancei Astra Sharma.

Italianca Sara Errani s-a calificat în finala de simplu, după ce a învins-o, pe letona Darja Semenistaja, cap de serie numărul opt, cu 6-3, 6-3.

Copiii de mingi, jucătoarele, oficialii, spectatorii și toți cei prezenți la “Tiriac Foundation Trophy” au putut degusta delicioasele produse Paula Pudding și pizza Ristorante de la Dr. Oetker de la standul special amenajat la Centrul Național de Tenis din București.

Dr. Oetker contribuie la buna organizare a competiției “Țiriac Foundation Trophy”, turneu WTA 125, organizat la CNT de către FR Tenis și transmis pe Digi Sport.