July 15, 2024
Chipul liderilor lumii, dacă ar avea sexul opus

Chipul liderilor lumii, dacă ar avea sexul opus

V-ati imaginat vreodată cum ar arăta președintele rus Vladimir Putin ca femeie? Sau cum ar arăta fostul premier britanic Liz Truss ca bărbat? The Sun a verificat cum ar putea arăta liderii lumii dacă ar avea sexul opus.Liderii lumii.

Liderii lumii. Foto: EPA-EFE

Toate imaginile au fost realizate cu ajutorul Deep Art Effects. Aplicația vă permite să editați fotografii prin aplicarea de filtre și efecte bazate pe inteligența artificială. 

Iată care sunt rezultatele: 

Vladimir Putin 

Anul acesta a fost greu să scăpăm de președintele rus Vladimir Putin, care a lansat o invazie sângeroasă și inutilă în Ucraina. Vladimir Putin dacă ar avea sexul opus.

Liderul de la Kremlin dacă ar avea sexul opus. Foto: The Sun

În timp ce adăugarea de ruj și rimel pare să îi îndulcească aspectul, părul ar mai putea fi lucrat puțin. 

Boris Johnson 

Boris Johnson

Boris Johnson. Foto: The Sun

Anul acesta a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru Boris Johnson, care a demisionat în luna iulie, după o serie de scandaluri. 

 Liz Truss 

Dar, când vine vorba de suișuri și coborâșuri, anul 2022 al lui Boris Johnson pălește în comparație cu anul lui Liz Truss. Liz Truss

Liz Truss. Foto: The Sun

 Aceasta a demisionat după doar 44 de zile la conducere, în octombrie.  

Xi Jinping 

Xi Jinping a depus jurământul pentru un al treilea mandat ca președinte al Chinei în luna octombrie a acestui an, deși de atunci a trebuit să se confrunte cu o furie tot mai mare față de politica ultra-strictă a țării sale, „zero-covid”. Xi Jinping

Președintele Chinei. Foto: The Sun

Schimbarea feței i-a conferit un chip mult mai blând. 

Regele Charles 

Regele Charles

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. Foto: The Sun

Regele Charles a urcat pe tron în acest an, la vârsta de 73 de ani, devenind astfel cel mai în vârstă membru al familiei regale britanice care a fost încoronat. 

Joe Biden 

Joe Biden

Liderul de la Casa Albă. Foto: The Sun