October 3, 2023

Giveaway Yoga Festival România 3-4 decembrie 2022

Cu Fitness Scandinavia vă oferim 5 invitații valabile pentru toate seminariile din cadrul Yoga Festival, desfășurat în perioada 3-4 decembrie 2022. Concursul se desfășoară pe pagina de Instagram a revistei Psychologies România.

Cum câștigi? Spune într-un comentariu care este cel mai mare beneficiu care l-a adus #yoga în viața ta. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți pe site-ul www.random.org, în data de 18 noiembrie, ora 15:00. Mult succes!

Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari școli de Fitness, Nutriție și Yoga din România, organizează în perioada 3-4 decembrie 2022 Yoga Festival România, a patra ediție a festivalului dedicat practicii yoga în România. La eveniment vor participa peste 35 de yoga teachers din România și din afară, care vor susține clase de Yoga, Tai Chi, descoperirea sinelui, dar și workshop-uri de terapie prin sunet, Ayurveda și meditație, toate menite să te elibereze de stres, să îmbunătățească postura, să crească vitalitatea și nivelul energiei din corp.

Vom asista la clase de: Shivananda Yoga, Power Yoga, Kundalini & Vinyasa Yoga, Iyengar Yoga, Aparigraha, Budokon Yoga, Trauma Informed Yoga, Handstand Basics, Vinyasa Flow, Meditație, precum și la o demonstrație specială a tehnicii vibraționale anti-stres TRE®. Clasele din cadrul Yoga Festival sunt destinate atât începătorilor cât și celor avansați, care vor putea experimenta tehnici noi și vor practica yoga alături de profesori recunoscuți la nivel național și internațional.

La București se vor prezenta patru tipuri de antrenamente care îmbină mișcări și concepte din practicile yoga și tai chi daoist. Printre ele: Budokon Yoga – o practică de neuitat dedicată celor cărora le place fitness-ul, yoga, artele marțiale, calisthenics sau tehnologia mișcării, dar și Yogic Dance, o clasă care dezvoltă conștiința asupra corpului prin dans.

Festivalul are loc la Ramada Plaza, de pe Bd. Poligrafiei 3-5 din București.