July 15, 2024
15 ani de Psychologies în România

15 ani de Psychologies în România

Psychologies își sărbătorește ziua în România la Ateneul Român. Au fost 15 ani de revelații și așezări, în care am crescut împreună cu cititorii noștri, în care le-am oferit tot ce-am găsit mai bun din câmpul PSY și am fost mereu în ascultarea dorințelor, bucuriilor și neliniștilor celor care ne citesc. Ne sărbătorim în amfiteatru rotund pentru că vizăm totalitatea și perfecțiunea, ne sărbătorim cu muzică pentru că dorim armonia, ne sărbătorim cu pian pentru că atinge poezia sufletului, ne sărbătorim în culori și multimedia pentru că privim cu încredere în viitor, ne sărbătorim cu fantezie pentru că nu există putere mai mare decât a sufletului. Intră cu noi în aventura fanteziei!

Lasă-te surprinsă de armonia culorilor și sunetelor într-o minunată experiență LIVE la Ateneul Român! Fantastique este un recital de pian acompaniat de o sesiune de proiecție video spectaculoasă, desfășurat pe 22 noiembrie 2022, începând cu ora 19:00.

Bilete disponibile pe eventim.ro.

Nicolae Dumitru va susține programul:

Jean Philippe Rameau – Suita in La minor

George Enescu – Piese-Impromptus

Maurice Ravel – Gaspard de la Nuit

Nicolae Dumitru a studiat pianul la Academia Rusă de Muzică „Gnessin”, la clasa maestrului emerit Mihail Sayamov, sub conducerea căruia şi-a desăvârșit şi studiile postuniversitare. În perioada petrecută străinătate, a concertat ca solist al Filarmonicii Academice de Stat din Moscova, al Filarmonicii de Stat din Chișinău şi al Filarmonicilor din Nijni – Novgorod, Omsk, Novosibirsk, Belgorod.

După întoarcerea în ţară, din ianuarie 2002 şi până în prezent, a evoluat pe scenele principalelor filarmonici din ţară. La București, a susţinut recitaluri la Sala Mare a Ateneului Român, Sala Radio şi Sala „Auditorium” a Muzeului de Artă. A apărut ca solist invitat al Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti şi al Orchestrei Naţionale Radio, cu care a realizat prima interpretare radio a Concertului pentru pian şi orchestră de Antonin Dvořák. Pe scena europeană, Nicolae Dumitru a susţinut recitaluri la Viena, Madrid, Lisabona, Barcelona, Veneția, Budapesta, Stockholm, Baden am Wien etc.

Evenimentul este organizat de Psychologies România cu ocazia aniversării a 15 ani de existență în România. Biletul este valabil pentru recital și include ediția specială Psychologies 15 ani și un cadou oferit de către revistă.

Post-ul 15 ani de Psychologies în România apare prima dată în Revista PSYCHOLOGIES Romania.