April 14, 2024

Un șofer din Slimnic a acroșat un motociclist în Sibiu

Nova Tv Medias

Un șofer din Slimnic a acroșat un motociclist în Sibiu.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amaiză pe Calea Dumbrăvii, zona Zoo din municipiul Sibiu. Au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

,,Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Rășinari, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Slimnic, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Rășinari. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital conștient” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD. Acesta a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Județean Sibiu.

,,Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii la un accident rutier unde au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Echipajul a acordat îngrijiri medicale motociclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu conștient și policontuzionat” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul Un șofer din Slimnic a acroșat un motociclist în Sibiu apare prima dată în Nova Tv Medias.