April 14, 2024

Eveniment premieră. X-Ray Productivity crește productivitatea organizațională

Liderii firmelor private dar și a celor de stat cu un număr de angajați între 100 și 5000 sunt așteptați în dată de 2 Noiembrie 2022 să participe fizic sau online la primul eveniment organizat în România dedicat combaterii sindromului de Prezenteism. 

Experți în psihologie organizațională, comunicare, HR și lideri din domeniul medical vor explica în cadrul evenimentului X-Ray Productivity, organizat de Compania RestartiX, cum să îmbunătățești productivitatea organizațională fără creșteri de buget, iar cei prezenți vor afla cum să combată eficiența și randamentul scăzut nedeclarat al propriilor angajați.

Evenimentul se bucură de sprijinul Academiei Române prin Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Learning Network, Psychologies dar și de sprijinul a multipli parteneri din mediu Corporate.

Înregistrarea la eveniment este gratuită iar temele abordate și lista speakerilor este disponibilă pe site-ul evenimentului https://x-ray.ro .

Organizatorii oferă celor prezenți posibilitatea de a se implica în cel mai amplu studiu din România de observare a relației între poziția așezat, productivitate, stres și reziliență, fiecare companie primind ulterior un raport personalizat cu interpretarea datelor dar și consultanță de specialitate fără să se perceapă costuri.

Evenimentul are ca public țintă persoane cu funcții de conducere din domeniul HR și GM.