July 15, 2024
O zi a prieteniilor cu ape curate asumate

O zi a prieteniilor cu ape curate asumate

Ziua Internationala a Prieteniei ne-a oferit  astazi o ocazie speciala pentru a interactiona cu prietenii apropiati, dar si cu cei pe care i-am avut alaturi in diverse perioade ale vietii.

Sa nu uitam sa apreciem oamenii, indiferent de rolul pe care l-au avut sau il au in viata noastra.

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, invatam cum sa avem grija de apele noastre interioare, dar si de cele exterioare. Invatam cum sa le pastram cat mai curate.

Am desenat si ne-am simtit bine impreuna cu copiii prezenti in parcul IOR, din sectorul 3, Bucuresti. Ne-am continuat astfel integrarea „copilului interior” si a emotiilor personale, pentru a ne recapata energia si bucuria de a trai.

Cei prezenti in parc, pentru o mica plimbare sau pentru a face miscare, au avut ocazia sa se hidrateze corect. Au aflat mai multe despre apa si despre emotii, despre tehnica STOP-ului pentru prezenta, observarea stariilor interioare si mentinerea lor cat mai curate.

Aqua Carpatica ne-a sustinut printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).