March 29, 2024

CESAROM lansează modele noi de gresie și faianță în 2023

“Lasselsberger Ceramics România”, deținătorul brandului CESAROM și liderul pieței românești de gresie și faianță, anunță lansarea, în acest an, a trei noi categorii de produse ce însumează peste 130 de modele de gresie și faianță. Aceste noi categorii completează gama existentă cu soluții de finisaje tehnice și estetice în linie cu tendințele internaționale, pliate pe nevoile și gusturile românilor.  

Noile categorii lansate sunt faianța de dimensiuni 60×30 cm, o gamă de gresie de interior cu suprafață lucioasă și, nu în ultimul rând, gama premium de gresie rectificată porțelanată cu suprafață antibacteriană și antiderapantă, pentru amenajări exterioare și interioare.

Colecțiile 2023 se pliază pe nevoile românilor și pe noile tendințe în amenajări

„Dușul tip walk-in este tot mai des regăsit în băile din România. Această tendință duce la o creștere exponențială a cererii pentru piesele speciale de mozaic, pentru că acestea reprezintă soluția ideală pentru o pantă corectă a pardoselei de duș. Tocmai din acest motiv, CESAROM a dezvoltat peste 50 de produse în această categorie. Pe de altă parte, în proiectele rezidențiale, în mod specific în zona spațiilor comune, înregistrăm un avânt al cererii pentru soluții antiderapante, motiv pentru care am lansat o categorie nouă de piese speciale de treaptă”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vânzări al Lasselsberger Ceramics România.

Cele 3 categorii noi de produse, în 130 de modele diferite, au fost lansate în cadrul unui eveniment la începutul lunii aprilie, fiind deja expuse în showroom-urile companiei din București și Cluj-Napoca.

CESAROM creează an de an noi colecții în armonie cu natura și timpul. În materie de design, colecțiile 2023 aduc textura vizuală inspirată din frumusețea materialelor naturale și elemente tridimensionale care le accentuează caracterul decorativ. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, rezoluția redării venaturii pietrelor naturale și a mixului de culori capătă noi valențe în colecțiile de faianță 60×30 cm CESAROM Firenze și Purity.

Piatra rămâne un pilon de bază în designul plăcii ceramice, în general. În colecția CESAROM Cream, suprafața 3D și pattern-urile geometrice cu reflexe metalice creează spații moderne, cu personalitate.  Cimentul și betonul sunt surse de inspirație ale colecțiilor Concrete și Tanum care, prin detaliile suprafețelor și inspiratia decorurilor, sunt opțiuni excelente pentru amenajări urbane în stil loft sau minimalist.

În tendințele de design interior ale anului în curs, pereții accent și formele canelate rămân în topul preferințelor. Colecția CESAROM Unique aduce accente vibrante de Viva Magenta, culoarea anului, dar și o mare varietate de suprafețe: mate sau lucioase, 3D sau plane, mono sau multicolore.

Toate colecțiile CESAROM au fost concepute pentru a veni în sprijinul consumatorilor, atât pe partea de amenajări interioare ale locuințelor, birourilor și spațiilor intens circulate, cât și în ceea ce privește amenajările exterioare pentru terase, alei și chiar socluri.