April 21, 2024

Portret de femeie – o terapeută care a descoperit cum să-și cunoască și să-și manifeste feminitatea

Cătălina Boncilică este vindecătoare, povestitoare și o terapeută care a descoperit cum să-și cunoască și să-și manifeste feminitatea. Mai mult, acum le învață și pe alte femei acest lucru. Vă invit să o cunoașteți alături de noi și, dacă vă atrage calea pe care o propune, să participați la cercul pe care-l va ține în București!

Care sunt, din experiența ta cu femeile, cele mai mari obstacole cu care se confruntă acestea astăzi? Și cum pot fi depășite?

C. B.: Cel mai mare obstacol mi se pare mie că suntem noi însene, femeile… Ne mai trebuie ceva timp să înțelegem că nu trebuie să ne „batem” să luăm locul bărbaților. Sau să utilizăm aceleași strategii masculine rău înțelese, pentru a „deveni” bărbați și pentru a ajunge la egalitate.

Egalitatea nu vine prin a acționa de aceiași manieră, prin a frustra, comanda, a fi în competiție… Vine din complementaritate, din îngăduință, frumusețe, creații colorate, magie și „relație”. Din iubire. Din inimă, ce mai!

Cum să depășim obstacolele? Ca totdeauna în istoria feminină – cu multă forță, curaj și abnegație, semănând grăunțe de înțelepciune și… magie.

De ce crezi că au cea mai mare voie femeile, astăzi?

C. B.: De a obține dreptul de a „țese” pentru ele, între ele, de a realiza visele lor, de a intra în cerc și a înțelege care este puterea lor – puterea de iubire în primul rând. Ne putem așa de mult ajuta între noi.

Și de fapt putem ajuta omenirea, lumea și Planeta, mama Pământ… Am putea sfârși cu războaiele, înarmarea și tineri morți pentru idei crețe de cucerire și înavuțire… Nu cunosc o mamă care să dorească moartea copiilor ei; pot să cred că ea nu poate dori moartea copiilor altor mame.

Mă gândesc acum la un film despre o societate matriarhală – „În numele mamei” – care m-a marcat foarte mult – o comunitate care lua toate deciziile care au impact asupra comunității în acord cu toate persoanele din comunitate. Și curios, în această comunitate nu exista nici o boală modernă – stres, depresie, alcoolism, droguri. Nu existau divorțuri și nici copii fără părinți. Nici bătăi și nici furturi. Nici violuri…

Când mă gândesc cât de mult timp ne-a trebuit să votăm sau să ne apropriem corpul, care nu este un obiect… În multe locuri pe Pământ încă nu avem aceste drepturi…

A distribui cunoașterea pentru a schimba conștiințele este calea.

Când am început sa pășesc pe calea serviciului către Divinul Feminin eram tare frustrată că nu erau „rezultate”, că femeile nu aderau la ce spuneam și nu aveau de gând să asculte întrucâtva înțelepciunea corpului lor. Într-o zi am avut o experiență care mi-a explicat mai bine ce trebuie să fac. O femeie pe care nu o mai văzusem decât o dată cu vreo 6 ani înainte vine spre mine și îmi mulțumește, spunând-mi ca îi pare rău că a ieșit din sală râzând de neîncredere în metoda de contracepție. Mi-a mărturisit că aplica metoda de vreo 5 luni. Așadar, am înțeles că de fapt sămânța înflorește la timpul ei.

Vei ține un workshop în București în curând. Care este tema și cine poate participa?

C. B.: Da. A fost o surpriză plăcută a anului trecut această invitație făcută de Claudia de la House of Gong și de Oana Ștefan de la Trezirea Interioară. Experimentez sororitatea în locuri și contexte pe care nu mi le imaginam. Sufletul meu este recunoscător pentru aceste oportunități de a semăna semințe de cunoaștere. Mi se pare așa de fain ca femeile să se „încoroneze” ca regine între ele.

Wokshopul se numește „Sămânța de femeie – Învățătura Mamei relațiilor” în cadrul ciclului Îmbrățișarea arhetipurilor feminine – Cele 13 mame de la origini – Calea Zeiței interioare”. Este primul dintr-o serie de 13, adică numărul de luni pe care calendarul lunar le afișează.

Cine poate participa: Toate femeile sunt binevenite.

Sursa acestor cunoștințe este una ancestrală. Are ca scop împuternicirea femeilor, bineînțeles, iar foarte pe scurt acest arhetip feminin vorbește despre relații: Care sunt relațiile mele? Cum exprim aceste relații?

Beneficiul este conștientizarea lui „cum intru în relație?

Vrei să știi mai multe? Te invit să fii curioasă și să intri în cerc cu surorile tale și să mergem cu toatele, mână în mână, pe drumul divinului Feminin.

Sămânța de femeie – Învățătura Mamei relațiilor | 4 februarie 2022
Sămânța de femeie – Învățătura Mamei relațiilor | 4 februarie 2022

Pentru înscriere poți sa mă contactezi pe Whatsapp +33 6 63 27 67 00.

Ce sfat ai da oricărei femei de azi?

C. B.: Sfaturi ar fi multe, dar dacă ar fi să rezum la unul singur le-aș sfătui să intre în cercuri de femei. Acolo vor găsi resursele pentru a alege cum să evolueze, cum să-și asculte corpul și cum să devină zeița din propria grădină și din cea a divinului Feminin.

Să-și dea dreptul să existe și să merite cadourile vieții, să înflorească prin participarea activă la manifestarea viselor lor și pentru planetă.

„Împreună” este ceea ce Divinul Feminin țese cu noi acum.